Referenties

Harold vd Hulsbeek

Datum aankoop
07-04-2018
Type auto
Mercedes-Benz E220d Estate
Vorige auto
Mercedes-Benz Vito

Beste Ferdy en Michael,

Ik wil jullie nog even bedanken voor de prettige ontvangst en de nette manier waarop jullie de auto afleveren.

Ben er blij mee en de MB rijdt perfect.

Met vriendelijke groet,

Harold

HCM Meubelproducties B.V.

Marco den Haan

Datum aankoop
23-07-2016
Type auto
BMW M6 Gran Coupe
Vorige auto
BMW M5

Vandaag heb ik mijn BMW M5 ingeruild tegen een BMW M6. Het contact begon toen Ferdy zelfs op vakantie was en mijn oproep beantwoordde. Dat vond ik al bijzonder, omdat we elkaar niet kenden. Tijdens de bezichtiging werd ik door Ferdy en Sven met alle egards ontvangen en een proefrit kon gelijk zonder een enkele voorwaarde geregeld worden. Dat heb ik elders wel eens anders meegemaakt. Na intensief contact was de deal een week later beklonken. Vandaag aangekomen waren alle modificaties uitgevoerd en de auto was zelfs professioneel gepoetst.

Tijdens de uitleg van de auto bleek de airco plotseling niet meer te werken. Direct werd dat probleem opgelost! Ook werd veel aandacht geschonken aan het entertainment systeem totdat dit perfect werkte. Na mijn vakantie moet de auto even terug voor een aanvullende modificatie. Moet ik even 1,5 uur rijden...Nee, hoor, de auto zal zonder kosten worden opgehaald en worden teruggebracht en ik zal een gratis leenauto krijgen!! Ik ben zeer, zeer tevreden met de service van Autobedrijf Vos en ik zal zeker de periodieke beurten aan de auto door hen laten uitvoeren! Echt een topbedrijf en ik raad een ieder dit bedrijf van harte aan!

Met vriendelijke groet,

Marco den Haan

ZieZoo / Ivaio

 

 

 

 

Mari van de Laar

Datum aankoop
19-04-2016
Type auto
BMW 4-serie Gran Coupe
Vorige auto
Kia Sorento

Voor de meeste mensen is een auto kopen een leuke,spannende en emotionele gebeurtenis.Een auto koop je niet alleen met je verstand maar ook met je hard. Na telefonisch een afspraak gemaakt te hebben bij MB VOS ben ik naar hun toe gereden om de auto te bekijken,mijn eerste indruk was meteen al heel positief, er werd alle tijd genomen om alles uit te leggen onder het genot van een kop koffie,en ze zijn zeker niet opdringerig waar veel verkopers om bekend staan, en natuurlijk een proefrit gemaakt. De dag er erna samen met mijn vrouw en zoon terug gegaan. Auto stond er weer netjes gepoetst bij.Mijn  vrouw en zoon hebben  een proefritje in de bmw 420 gemaakt en de auto van alle kanten nog eens goed bekeken, alles perfect. Het gesprek hierna verliep zeer open met Ferdy. Niet alleen de plus punten werden door hem naar voren gebracht, maar ook de tegens. Ik vond hem hier heel eerlijk in. Hij kan tegen een geintje en weet de bal ook zeker terug te kaatsen, ik mag dat wel. De zaterdag er op  konden we de auto op halen. Ze hadden alles perfect geregeld, alles volgens afspraak en meer.Ze hadden hem zelfs ingepakt voor ons haha. Ze wisten zelfs nog wat voor koffie je dronk, sjapo. Wij zijn zeer blij en tevreden met de afhandeling en manier waarop dat we behandeld zijn. Of we een goede deal hebben gedaan zal de toekomst uitwijzen, maar ons gevoel hierbij is zeer goed en dat is ook veel waard. We zijn dan ook super blij met de auto en zullen zeker andere adviseren om bij MB Vos een kijkje gaan te nemen als ze op zoek zijn naar een andere auto.       

Groetjes Mari van de Laar.

 

Erik uit Ede

Datum aankoop
30-10-2014
Type auto
E Estate
Vorige auto
Chrysler 300C

Beste Ferdy, Jouw benadering was zeer goed vanaf het 1 ste telefoongesprek tot aan de aflevering heb ik er een goed gevoel bij. Je kunt zien dat er zeer zorgzaam wordt omgegaan met de auto's die verkocht worden. De bereikbaarheid is zeer goed te noemen en de snelheid van aanpak daar hou ik van, want in mijn geval was het op woensdag proefrit maken en op vrijdag rijden. Dat terwijl de auto nog geheel werd nagekeken en de bumper nog gespoten moest worden. Een superteam prestatie. Ik zou zeker een ieder aanbevelen wanneer je een jong gebruikte Mercedes wil aanschaffen om te kijken bij Ferdy Vos.

Willem Schellekens

Datum aankoop
15-05-2014
Type auto
GLA
Vorige auto
-

Ferdy,

De eerste week met de GLA zit er bijna op. Ik kan je zeggen dat ik zeer tevreden ben over de auto. Een stoere auto en hij rijdt prima. Waar ik echter met name zeer tevreden en enthousiast over ben is de kennismaking met jou en jouw bedrijf. Ik wil je bedanken voor de prettige manier waarop je mij als klant hebt “behandeld”. Steeds werd er alert gereageerd op mijn mails en vragen. Voor de aflevering werd er ruim de tijd genomen. Ook de aandacht voor details (nummerplaten e.d.) geeft aan dat jij liefde voor het vak hebt. Je hebt er een ambassadeur bij.

Nogmaals dank.

Met hartelijke groet,
Willem Schellekens