Referenties

Hans Peijnenburg

Datum aankoop
20-04-2022
Type auto
Mercedes-Benz E220d All Terrain
Vorige auto
Volvo XC90

Zojuist mijn MB220d All Terrain opgehaald bij Ferdy Vos. Ik heb hier niet eerder een auto gekocht en kende het bedrijf niet maar ik ben onder de indruk van de manier waarop Ferdy met zijn klanten om gaat. Hij reageert altijd razendsnel, ook ’s avonds en in de weekends en communiceert open en duidelijk zodat je weet waar je aan toe bent. Prima! De ontvangst is hartelijk en gastvrij en de levering is een klein feestje met een heuse strik om de auto. Ferdy neemt daarbij ruim de tijd om alle functies in de auto toe te lichten. De auto is heel erg goed verzorgd, perfect gepoetst tot in de kleinste details. Het papierwerk wordt razendsnel afgehandeld. Niets wordt aan het toeval over gelaten. Dat bevalt mij heel erg goed en waarschijnlijk zijn andere klanten ook want ik zag dat hij een fantastisch bedrijfspand aan het bouwen is.

Johan Visser

Datum aankoop
20-11-2021
Type auto
Mercedes-Benz S500
Vorige auto
Mercedes-Benz S430

Ik rijdt al 50 jaar Mercedes-Benz maar ik heb nog nergens de SERVICE mogen ervaren als bij MB-VOS. Ik vind waar jullie met zijn allen mee bezig zijn TOP TOP TOP.

Harold vd Hulsbeek

Datum aankoop
07-04-2018
Type auto
Mercedes-Benz E220d Estate
Vorige auto
Mercedes-Benz Vito

Beste Ferdy en Michael,

Ik wil jullie nog even bedanken voor de prettige ontvangst en de nette manier waarop jullie de auto afleveren.

Ben er blij mee en de MB rijdt perfect.

Met vriendelijke groet,

Harold

HCM Meubelproducties B.V.

Marco den Haan

Datum aankoop
23-07-2016
Type auto
BMW M6 Gran Coupe
Vorige auto
BMW M5

Vandaag heb ik mijn BMW M5 ingeruild tegen een BMW M6. Het contact begon toen Ferdy zelfs op vakantie was en mijn oproep beantwoordde. Dat vond ik al bijzonder, omdat we elkaar niet kenden. Tijdens de bezichtiging werd ik door Ferdy en Sven met alle egards ontvangen en een proefrit kon gelijk zonder een enkele voorwaarde geregeld worden. Dat heb ik elders wel eens anders meegemaakt. Na intensief contact was de deal een week later beklonken. Vandaag aangekomen waren alle modificaties uitgevoerd en de auto was zelfs professioneel gepoetst.

Tijdens de uitleg van de auto bleek de airco plotseling niet meer te werken. Direct werd dat probleem opgelost! Ook werd veel aandacht geschonken aan het entertainment systeem totdat dit perfect werkte. Na mijn vakantie moet de auto even terug voor een aanvullende modificatie. Moet ik even 1,5 uur rijden...Nee, hoor, de auto zal zonder kosten worden opgehaald en worden teruggebracht en ik zal een gratis leenauto krijgen!! Ik ben zeer, zeer tevreden met de service van Autobedrijf Vos en ik zal zeker de periodieke beurten aan de auto door hen laten uitvoeren! Echt een topbedrijf en ik raad een ieder dit bedrijf van harte aan!

Met vriendelijke groet,

Marco den Haan

ZieZoo / Ivaio

 

 

 

 

Mari van de Laar

Datum aankoop
19-04-2016
Type auto
BMW 4-serie Gran Coupe
Vorige auto
Kia Sorento

Voor de meeste mensen is een auto kopen een leuke,spannende en emotionele gebeurtenis.Een auto koop je niet alleen met je verstand maar ook met je hard. Na telefonisch een afspraak gemaakt te hebben bij MB VOS ben ik naar hun toe gereden om de auto te bekijken,mijn eerste indruk was meteen al heel positief, er werd alle tijd genomen om alles uit te leggen onder het genot van een kop koffie,en ze zijn zeker niet opdringerig waar veel verkopers om bekend staan, en natuurlijk een proefrit gemaakt. De dag er erna samen met mijn vrouw en zoon terug gegaan. Auto stond er weer netjes gepoetst bij.Mijn  vrouw en zoon hebben  een proefritje in de bmw 420 gemaakt en de auto van alle kanten nog eens goed bekeken, alles perfect. Het gesprek hierna verliep zeer open met Ferdy. Niet alleen de plus punten werden door hem naar voren gebracht, maar ook de tegens. Ik vond hem hier heel eerlijk in. Hij kan tegen een geintje en weet de bal ook zeker terug te kaatsen, ik mag dat wel. De zaterdag er op  konden we de auto op halen. Ze hadden alles perfect geregeld, alles volgens afspraak en meer.Ze hadden hem zelfs ingepakt voor ons haha. Ze wisten zelfs nog wat voor koffie je dronk, sjapo. Wij zijn zeer blij en tevreden met de afhandeling en manier waarop dat we behandeld zijn. Of we een goede deal hebben gedaan zal de toekomst uitwijzen, maar ons gevoel hierbij is zeer goed en dat is ook veel waard. We zijn dan ook super blij met de auto en zullen zeker andere adviseren om bij MB Vos een kijkje gaan te nemen als ze op zoek zijn naar een andere auto.       

Groetjes Mari van de Laar.