Belangrijke informatie omtrent COVID-19

Gezondheid en hygiëne staan bij MB Vos voorop, daarom doen wij er alles aan om de risico’s voor u en onze medewerkers te minimaliseren volgens de richtlijnen van het RIVM.

 

Wij zijn gewoon open

U bent van harte welkom om een bezoek te brengen aan ons pand en wagenpark inclusief een kopje koffie met een versnapering. 

Ook onze reguliere services zijn voor u beschikbaar, zoals onze werkplaats voor onderhoud, schadeherstel, reconditioning en banden inclusief onze befaamde haal- en brengservice.

Bezoekt u ons liever wanneer er geen andere klanten aanwezig zijn of voert u het gesprek liever via FaceTime of Whats-App? Laat het ons weten en we zoeken samen met u naar de beste oplossing; zo is het zelfs mogelijk om een proefrit bij u thuis aan te vragen!

Mocht u vragen hebben of voor het maken van een afspraak, dan kunt u ons bereiken op:

Algemeen                               0416-693929 of info@mb-vos.nl

Verkoop                                  06-53201070 of ferdy@mb-vos.nl

Werkplaats                             06-53201060 of werkplaats@mb-vos.nl

 

Getroffen maatregelen

-Wij schudden geen handen en houden gepaste afstand, wij verzoeken u vriendelijk hier zelf ook rekening mee te houden.

-Bezoekers met neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts verzoeken wij voor uw en onze veiligheid vriendelijk ons pand niet binnen te treden, onze medewerkers helpen u telefonisch graag bij het plannen van een nieuwe afspraak.

-Wij letten streng op hygiëne en de hierbij behorende protocollen omtrent handenwassen, papieren handdoeken, desinfecterende zeep en extra schoonmaakrondes tijdens ieder uur.

-Ook houden wij de gezondheid van onze medewerkers nauwlettend in de gaten en zullen zij thuis blijven bij symptomen, om uit te sluiten dat ze iemand in gevaar kunnen brengen

Wij verzoeken u vriendelijk om onze maatregelen te respecteren en na te leven.

 

Tot slot

Wij danken u hartelijk voor uw begrip tijdens deze onzekere tijden en wij wensen u en uw naasten een goede gezondheid toe.

Graag tot ziens in Wijk en Aalburg!

 

Met vriendelijke groet,

Ferdy Vos